Ai o sugestie cu privire la imbunatatirea
site-ului ?
Nu ezita sa ne trimiti propunerile tale.
Trimite o sugestie
X
FORMULAR SUGESTII
Doresc sa fiu contactat
Trimite
 

Politica de confidentialitateLumea Auto.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Lumea-Auto.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Lumea-Auto.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Lumea-Auto.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Lumea Auto.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Lumea-Auto.ro, se pot dezabona aici, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului Lumea-Auto.ro primit prin email.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Garanti Bank, iar Lumea-Auto.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa contact@Lumea Auto.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa voceclient@lumea-auto.ro.

SC ABOUT CARS SRL, operator de date cu caracter personal este inregistrat la ANSPDCP sub numarul de notificare 21836.