Ai o sugestie cu privire la imbunatatirea
site-ului ?
Nu ezita sa ne trimiti propunerile tale.
Trimite o sugestie
X
FORMULAR SUGESTII
Doresc sa fiu contactat
Trimite
 

Despre noi

Lumea-Auto.ro este un magazin online de vanzari piese auto si accesorii noi pentru masina ta, avand scopul de a oferi tuturor clientilor o modalitate utila si accesibila de a cauta si achizitiona produsele dorite.

Sistemul nostru iti permite 24 h din 24 sa analizezi ofertele pentru cele mai uzuale piese pentru masina ta, putand beneficia si de vouchere de reducere. Platforma este usor de folosit, poti identifica si gasi rapid orice piesa auto pentru masina ta.

   Ne dorim sa devenim furnizorul tau preferat pentru piesele si serviciile auto.

In premiera in domeniul auto am implementat conceptul de comanda rapida, urmand o retea de furnizori cu solutii logistice inovative care sa ne permita livrarea pieselor tale auto oriunde in Romania, in 24/48 de ore atunci cand acestea sunt disponibile. Iti oferim in acest sens flexibilitate in metodele de plata, precum si o modalitate rentabila de livrare pentru expedieri cu volum mare. La noi ai garantata posibilitatea de a reveni cu produsele cumparate in termen de 30 zile si respectand toate instructiunile in acest sens.

Noi ne dorim ca Lumea Auto sa fie un nume de referinta in comertul online de piese auto din Romania .Angajamentul nostru este de a-ti oferi confortul si calitatea dorita prin combinatia dintre un serviciu rapid si personalizat, avand pre-uri competitive si un program de garantii adaptat nevoilor tale. Pentru noi esti mai mult decat un client, esti partenerul nostru!