Ai o sugestie cu privire la imbunatatirea
site-ului ?
Nu ezita sa ne trimiti propunerile tale.
Trimite o sugestie
X
FORMULAR SUGESTII
Doresc sa fiu contactat
Trimite
 
Termeni si Conditii www.lumea-auto.ro

Termeni si Conditii www.lumea-auto.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos. VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE ! In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.


SITE:

Site-ul www.lumea-auto.ro (numit in continuare „SITE-ul”) apartine companiei S.C.About Cars S.R.L, prin intermediul acestuia UTILIZATORUL avand acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre S.C. ABOUT CARS S.R.L.

Marca "Lumea auto ro" este marca inregistrata la OSIM Romania sub numarul de depozit: M2011 06137.

Denumirea  "Click & Go" este marca inregistrata la OSIM Romania sub numarul de depozit: M2011 06213.

Denumirea  "About Cars" este marca inregistrata la OSIM Romania sub numarul de depozit: M2011 06214.

SC EUROEST CAR SRL are drept de folosinta pe perioada limitata pentru toate marcile de mai sus.

S.C. EUROEST CAR SRL

SC EUROEST CAR SRL, persoana juridical cu sediul in Bucuresti, Bd. Chisinau nr.16; Sector 2; RO19068805 si J40/15589/2006 va fi in continuare “SC EUROEST CAR SRL”, “LUMEA-AUTO.RO” si/sau “Societatea”

UTILIZATORUL

Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre LUMEA-AUTO.RO, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de LUMEA-AUTO.RO ca fiind de interes pentru UTILIZATORI. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit. LUMEA-AUTO.RO este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale LUMEA-AUTO.RO, prevazute de legislatia in vigoare.

UTILIZAREA ABUZIVA

Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii LUMEA-AUTO.RO.

EFECTUAREA COMENZILOR PE SITE

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.lumea-auto.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:

Informatiile furnizate catre S.C. EUROEST CAR S.R.L., proprietara site-ului www.lumea-auto.ro sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. S.C. EUROEST CAR S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu încurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii săi fara acordul prealabil si explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să şteargă din baza de date adresa de e-mail furnizată.

In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului, conform specificului fiecarei comenzi.

Produsele comercializate prin intermediul www.lumea-auto.ro sunt noi, în ambalajul original al producatorului si în momentul livrarii sunt însotite de factura fiscala si certificat de garantie(pe spatele facturii sau ca document separate). De asemenea, atât preţul cât şi specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuală, si pot fi schimbate fără nicio notificare în prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ.Pot exista diferente între acestea si produsul respectiv.GARANTIA ASOCIATA PRODUSELOR

Produsele comercializate de S.C. EUROEST CAR S.R.L., sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplică în conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr.21/1992 privind protectia consumatorului.Termenul de garantie acordat de S.C. EUROEST CAR S.R.L. se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta îndelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 18 luni de la data înscrisa pe factura de vanzare.

Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor în miscare.

Produsele care prezinta în perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.

Termenul de garantie decurge de la data înscrisa pe factura de vanzare.

Termenul de valabilitate pentru lubrifianţi este de 36 luni de la data ambalarii, asa cum este mentionata pe ambalaj.

Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

Piesa nu a fost cumparata de la S.C.EUROEST CAR S.R.L.;

Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului;

Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii împreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;

Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat în catalogul producatorului;

Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de înlocuit;

Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, întretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;

Autoturismul a fost folosit în alte scopuri decât cel prevazut de constructor sau a fost exploatat în conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, taximetrie, etc);

Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);

Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, îndoituri, rupturi, deformări;

Piesele prezinta o uzura normala.

Piesele care fac obiectul unei reclamatii în garantie vor fi însotite de urmatoarele documente:

- copie dupa factura de achizitie de la S.C. EUROEST CAR S.R.L., bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa;

- dovada montarii într-un service autorizat R.A.R (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente;

- nota de constatare emisa de catre un serviciu autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;

- copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului;

- piesa trebuie sa fie în ambalajul original.

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns în termen de 6 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, însotite de toate documentele enumerate mai sus.

n cazul în care reclamatia a fost justificata , vânzătorul se obligă la înlocuirea produsului în termen de 30 zile.

In cazuri speciale când părtile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist în domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea în culpă.

Nu se acorda termenul de 18 de luni la urmatoarele categorii de piese: filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere.

Ce presupune ''Produs cu piesa la schimb'' ?

Pentru produsele la care este specificat pe site ''necesar piesa la schimb'', conditiile de primire de catre noi sunt urmatoarele:

-sa aveti piesa veche in momentul achizitionarii piesei noi, pentru a putea fi comparate sau sa faceti dvs. comparatia inainte de montaj;

-piesa veche trebuie sa fie identica cu piesa noua, fara urme de lovituri, fara parti lipsa, curatata cu solventi si jet de apa

-acceptarea piesei vechi se va face doar dupa ce un reprezentant Lumea Auto va verifica daca sunt respectate conditiile de primire. Clientii care vor expedia prin intermediul curierului piesa veche vor fi contactati telefonic si totodata vor primi pe mail o confirmare/ infirmare asupra acceptarii sau neacceptarii piesei vechi.

-daca nu sunt respectate conditiile de primire, valoarea de pe site a piesei cumparate creste cu de la 25% la 100%, in functie de cerintetele producatorului

-produsele la care se cere piesa veche la schimb, sunt reconditionate in conditii de calitate si garantie maxime, de catre producatori cu renume cum ar fi Bosch, Spidan, TRW etc.

Vom exemplifica mai jos cele mai dese defectiuni intalnite la diverse categorii de piese, pentru care nu sunt acceptate ca piese de schimb.

Termenul maxim de retur al pieselor vechi la schimb este de 7 zile calendaristice.

Piesele vechi trebuie returnate in ambalajul original al produselor noi livrate.

1.Diuza / suport diuze

- Piesa trebuie sa fie completa si nedezmembrata.

- Sa nu prezinte defecte mecanice (la filet, la conducta de ulei, cablu, zona de identificare).

- Piesele sa prezinte capacele de protectie, care sunt livrate cu piesa noua

2.Motoare / chiulase / cutii viteze

- Piesa veche trebuie sa fie de acelasi tip si sa aiba aceleasi componente ca si piesa noua livrata, sa nu fie dezmembrata sau sparta.

- Codul de identificare sa poata fi usor citit (nu se accepta retur decat piese de acelasi tip).

- Sa fie curata.

- Ambalajul sa prezinte numarul de identificare.

Motorul / chiulasa sa nu prezinte rupturi, lipsuri sau urme de manipulare inadecvata.

- Sa fie golite lichidele(ulei, apa, antigel).

- Motoarele / chiulasele sa corespunda produselor de serie, sa nu aiba modificari (tuning).

- Toate orificiile sa fie inchise.

- Returnarea motoarelor se face numai in suportul special care protejeaza piesa in timpul transportului (asa cum s-a livrat piesa noua).

Motoarele reconditionate se pot identifica astfel:

- Litera pt. puterea motorului

- X - semnul pt motor reconditionat

- Un numar de identificare

3.Casete de directie

- Sa nu aiba filetele deteriorate.

- Sa nu aiba componente interne ruginite.

- Sa fie echipate cu toate partile exterioare (conducte, bara de directie, etc).

- Sa nu fie dezmembrate.

- Elementele de prindere sa fie intregi.

- Carcasa sa fie intreaga.

4.Cutii viteza

- Piesa trebuie sa fie curata.

- Piesa trebuie sa fie cu acelasi cod sau descendent din codul piesei noi.

- Nu se accepta cutii de viteza cu carcase sparte, ruginite sau acelea la care defectiunea a survenit din exterior.

- Cutiile automate de viteza vor avea transformatorul fixat.

5.Pompe servo

- Sa nu aiba componente interne ruginite.

- La pompele servo care se livreaza cu fulie, piesa veche se va returna cu fulie, care nu trebuie sa fie defecta.

- Elementele de prindere sa fie intregi.

- Sa nu fie defecte filetele sau placa de fixare.

6.Elemente de franare

- Carcasa trebuie sa fie intreaga, fara parti rupte sau crapate.

- Piesa veche sa nu aiba lipsuri.

- Sa nu fie puternic corodata sau incendiata.

- Ventilele de aerisire sa nu fie defecte.

7.Compresoare de clima

- Codul produsului (OE sau AM) sa fie vizibil pe corpul agregatului.

- Piesa veche se va ambala in ambalajul piesei noi.

- Orificiile de legatura trebuie inchise cu dopuri, pentru a impiedica coroziunea din interiorul compresorului.

- Aparatele nu trebuie sa prezinte defectiuni vizibile (la carcasa, elementele de prindere, roata dintata, cabluri si legaturi electrice).

- Axul compresorului trebuie sa se roteasca usor.

8.Electromotoare / alternatoare

- Codul de identificare sa fie inscris pe piese.

- Carcasele sa fie intregi, sa nu fie arse sau deformate.

- Agregatul sa fie complet.

- Sa nu fie dezmembrate.

- Sa nu prezinte coroziune puternica.

- Ancora sa fie blocata.

- Sa nu lipseasca regulatorul si roata de curea.

- Elementele mobile sa nu fie intepenite. Zonele filetate sa nu aiba filetul distrus.

9.Debitmetre

- Carcasa sa nu prezinte avarii, partea electrica intacta.

- Codul sa fie vizibil pe piesa.

- Sa nu prezinte coroziuni puternice.

- Sa fie complet si asamblat.

10.Unitate centrala sistem injectie benzina

- Partea superioara:

- Sa nu prezinte defectiuni la filete si etansari.

- Sa fie complete si infiletate (cu regulator de presiune montat).

- Partile carcasei integ.

- Partea inferioara:

- Sa nu prezinte defectiuni la filete si etansari.

- Clapeta trebuie sa functioneze.

- Potentiometrul clapetei sa fie pe piesa.

- Parghia de actionare sa fie functionala.

- Codul piesei sa fie vizibil.

11.Delco

- Codul piesei sa fie vizibil.

- Sa fie asamblat, complet.

- Flansa de prindere, modulul de aprindere si distribuitorul sa fie functionale.

12.Pompa de injectie - diesel

- Sa nu prezinte coroziune puternica, defectiuni provocate de apa sau alte lichide.

- Sa nu prezinte urme de supraincalzire sau defectiuni provocate de lovire.

- Sa nu prezinte defectiuni la cabluri sau racorduri.

- Pompa veche trebuie sa fie completa si asamblata.

13.Computere

- Se returneaza numai in ambalaj original.

- Carcasa, priza, reglata, trebuie sa fie fara urme de indoituri, fisuri, oxidare, presate.

- Marginile si suruburile sa fie intacte.

- Sa nu prezinte urme de coroziune.

- Codul piesei sa poata fi citit.

- Sa nu fie avarii provocate de apa.

- Sa corespunda produselor de serie ,sa nu aiba modificari (tuning).

IMPORTANT: Ne rezervam dreptul de a nu accepta piesa la schimb din motivele enuntate mai sus sau din alte mai rar intalnite, motive ce tin in primul rand de imposibilitatea reconditionarii pieselor.

Conditii de retur

ATENTIE! Pentru piesele originale ( OE) pentru care s-a realizat import individual la comanda expresa a clientului NU se accepta retur la marfa vanduta.

 

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online. Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului"

"Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

In cazul in care va decideti sa inapoiati anumite produse, care poate nu corespund dorintelor dumneavoastra, puteti sa o faceti conform legii, in termen de maxim 30 zile lucratoare.

Pentru a returna unul sau mai multe produse dintr-o comanda, trebuie sa urmati urmatorii pasi:

Va rugam sa ne contactati la unul din numerele afisate pe site la sectiunea contact sau puteti sa ne lasati un mesaj in cadrul aceleiasi sectiuni folosind modelul de mesaj de acolo.

La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Transferul sumei in contul dvs.bancar. Aceasta modalitate este complet gratuita, adica va vom returna in totalitate valoarea produselor returnate iar costurile transferului vor fi suportate in totalitate de catre noi. ACEASTA ESTE CEA MAI SIMPLA SI RAPIDA MODALITATE DE RECUPERARE A CONTRAVALORII PRODUSELOR RETURNATE. Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.  (ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura !). Putem realiza transferul si in contul dvs de card.(Nu confundati numarul cardului cu contul IBAN aferent acestuia)

Restituirea contravalorii produselor returnate se poate face si in numerar, la predarea produselor la sediul Societatii din Bucuresti, Str. Sos. Berceni, Nr. 8, etaj.4, cam.1, Sector 4.

Daca ati optat pentru efectuarea platii prin intermediul ordinului de plata, este necesar sa ne trimiteti produsele printr-o firma de curierat rapid sau Posta Romana, respectand urmatoarele indicatii:

- ambalati produsele pe care doriti sa ni le trimiteti (puteti sa folositi ambalajul trimis de noi) si mentionati pe exteriorul coletului ID-ul returului sau numarul facturii din care provin

- coletele se trimit catre S.C. EUROEST CAR S.R.L. la adresa Str. Sos. Berceni, Nr. 8, Sector 4, Bucuresti.

Din motive administrative trebuie sa trimiteti produsele returnate fara a opta pentru serviciul de ramburs.

Restituirea banilor prin transfer bancar se va face in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data primirii coletului si verificarii ca acesta indeplineste conditiile de retur mentionate in prezenta sectiune. In cazul in care coletul returnat nu indeplineste vreuna din conditiile de retur mentionate in aceasta sectiune, dvs. veti fi instiintat prin apel telefonic sau adresa e-mail.

Puteti afla daca coletul dumneavoastra a ajuns in posesia noastra, verificand in contul de client daca s-a modificat statusul returului in „Receptionat”! Din momentul in care statusul returului devine „Receptionat”, in maxim 3 zile lucratoare puteti intra in posesia banilor, daca optati pentru plata prin TRANSFER BANCAR!

In cazul in care ati ales a treia varianta: returnarea produselor la sediul nostru din Bucuresti, este necesar sa prezentati operatorului nostru ID-ul returului, factura (copie sau original) din care provin produsele restituite si actul de identitate al persoanei pe numele careia a fost eliberata factura de marfa(copie sau original). Dupa verificarea integritatii produselor, operatorul va va restitui contravaloarea lor.

Coordonatele magazinului nostru sunt prezentate la sfarsitul acestui articol.

PRODUSELE RETURNATE NU COMPENSEAZA O COMANDA PLASATA ULTERIOR. CONTRAVALOAREA PRODUSELOR RETURNATE SE VA ACHITA PRIN MODALITATEA ALEASA DE DVS. IN SECTIUNEA RETUR IN TERMENUL SPECIFICAT, IAR NOUA COMANDA VA FI ACHITATA INTEGRAL LA LIVRARE.

IMPORTANT:

Va rugam sa respectati termenii de returnare cu care ati fost de acord in momentul in care ati finalizat comanda.

NU vor fi acceptate coletele care:

- au fost trimise fara notificare din contul dvs.

- au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

- nu au inscriptionate pe ambalaj elementele necesare identificarii returului (ID retur, numele beneficiarului facturii)

Contravaloarea produselelor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dumneavostra.

ATENTIE ! : Pentru toate reclamatiile si situatiile in care motivul returului poate fi imputat furnizorului (LUMEA-AUTO.RO) trebuie sa va adresati departamentului de relatii cu clientii pentru solutionarea problemelor.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti sa luati legatura pentru o conciliere interna cu Manager relatii cu clientii: dl. Justin IACOB la telefon: 0721.337.334 sau sa ne trimiteti un mail la adresa: justin.iacob@lumea-auto.ro

Puteti face acest lucru si la: Telefon: 021.437,85,55.

Sau eMail: office@lumea-auto.ro

LIVRARE/PREDARE-PRIMIRE MARFA

Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.

Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate în cazul în care vanzatorul a livrat eronat sau în cazul în care marfa este în garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) în vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre S.C. EUROEST CAR S.R.L. - plata va fi efectuata de catre client; de la S.C. EUROEST CAR S.R.L. catre client - plata va fi suportata de catre vânzător.

Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.

Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat.

Compania onoreaza doar Comenzi ce pot fi ridicate de  pe teritoriul Romaniei.

INFORMATII DISPONIBILE LA SERVICIUL DE RELATII CU CLIENTII

Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti sunt:

- comenzi livrate incomplet sau incorect

- livrari intarziate

- produse ce sunt deteriorate (colete ce prezinta deteriorari trebuiesc anuntate in maxim 24 de ore de la momentul primirii coletului)

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile de pe site pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si LUMEA-AUTO.RO va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de la sediul SC EUROEST CAR SRL.

Puteti raporta eventuale probleme legate dedrepturi de proprietate intelectuala la adresa: office@lumea-auto.ro.

PROMOTII SI CONCURSURI

Pentru activitatile promotionale ce vizeaza comenzile dvs. stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam, in cadrul acestora fiind detaliate atat regulile de participare, cat si specificul fiecarei activitati promotionale in parte. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare mare.

Nu vor face obiectul procesului de retur produsele provenite din comenzi pentru care s-au folosit vouchere valorice de cumparaturi generate in urma desfasurarii unor campanii de marketing.

SC EUROEST CAR SRL poate oricand anula, modifica sau amana o activitate promotionala, dar cu anuntarea prealabila a acestei masuri pe site.

CONŢINUTUL SITE-ULUI

Informaţia conţinută în acest site are caracter general şi a fost introdusă cu bună-credinţă. Societatea nu garantează că informaţiile conţinute în acest site sunt complete sau exacte, şi nu trebuie considerate ca fiind relevante în anumite situaţii.

Nici o informaţie conţinută în acest site nu constituie o recomandare pentru investire înSocietate sau in nicio alta companie interna si/sau internaţională.

Nici Societatea, nici angajaţii sai sau membrii familiilor lor nu pot fi făcuţi răspunzători pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuială (incluzând, dar fără a se limita la orice pierdere de profit, indirectă, incidentală sau pe cale de consecinţă) care poate decurge din accesul sau folosinţa prezentului site.

Societatea îşi rezervă dreptul de a face schimbări şi corecturi în prezentul site, atunci când doreşte şi fără o notificare prealabilă.

 

COPYRIGHT

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al EUROEST CAR SRL. Acesta este proprietatea EUROEST CAR SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei EUROEST CAR SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

DECLARAŢIE DE NON-GARANŢIE

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că utilizaţi Site-ul pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul este furnizat „ca atare“ şi "în forma disponibilă" şi în măsura maxim admisibilă permisă de lege. Societatea nu recunoaşte, în mod expres, nicio garanţie, explicită sau implicită, privind Site-ului şi utilizarea de către dumneavoastră a acestuia, incluzând, dar fără a se limita la garanţiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acurateţe şi ne-încălcare a drepturilor de autor. Societatea nu face nici un fel de reprezentare sau garanţii cu privire la acurateţea sau completitudinea Conţinutului pus la dispoziţie prin intermediul Site-ului şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclamă sau al oricărui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar, şi Societatea nu va fi parte şi nu va fi responsabil în nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzacţii între dumneavoastră şi terţi furnizori de produse sau servicii. Ca şi în cazul achiziţiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau în orice mediu, trebuie să vă folosiţi cea mai bună judecată şi să manifestaţi atenţie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informaţie, orală sau scrisă, obţinută de dumneavoastră de la Societate sau prin intermediul Site-ului nu va crea vreo garanţie nespecificată în mod expres în prezenta Declaraţie privind termenii de furnizare a serviciului.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că Societatea nu va fi răspunzătoare faţă de dumneavoastră pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinţă sau exemplare, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul; (b) declaraţii sau conduită a oricărui terţ în ceea ce priveşte Site-ul; (c) inexactităţi, greşeli sau erori de conţinut; (d) leziuni personale sau daune aduse proprietăţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul şi utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului; (e) orice defecte de program, viruşi, „cai troieni“ sau entităţi similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de către un terţ; sau (f) orice altă chestiune privind Site-ul, indiferent că se bazează pe garanţie, contract, prejudiciu sau orice altă teorie juridică.

COMPENSAŢIE

Sunteţi de acord ca, pe cheltuială proprie, să despăgubiţi, să protejaţi Societatea, pe angajaţii, agenţii şi reprezentanţii acesteia împotriva oricărei reclamaţii, reclamaţii ipotetice, urmăriri judiciare, acţiuni juridice sau proceduri administrative care derivă din sau este corelată cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din încălcarea prezentei Declaraţii de către dumneavoastră.

DECLARAŢIE DE RENUNŢARE ŞI INDIVIZIBILITATE

Neexercitarea sau neexecutarea de către oricare dintre părţi a oricărui drept sau prevedere a declaraţiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renunţare la dreptul sau prevederea respectivă. Dacă oricare dintre prevederile declaraţiei privind furnizarea serviciului, inclusiv Declaraţia de non-garanţie sau Limitarea răspunderii, sunt declarate neîntemeiate, neexecutorii sau nule de către o instanţă, părţile cad totuşi de acord ca instanţa să depună eforturi pentru a transpune în practică intenţiile părţilor aşa cum sunt reflectate în prevederea respectivă, iar celelalte prevederi ale declaraţiei rămân valabile şi în vigoare.

LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE

Această declaraţie privind condiţiile de furnizare a serviciului va fi guvernată de şi interpretată în conformitate cu legile României, fără a lua în considerare conflictul între prevederile legale. Orice acţiune intentată de dumneavoastră împotriva Societatii în temeiul prezentei declaraţii va fi înaintată exclusiv instanţelor din România, şi orice acţiune intentată de Societate împotriva dumneavoastră în temeiul prezentei declaraţii va fi prezentată, la alegerea Societatii, instanţelor din Romania de la sediul Societatii sau instanţelor corespunzătoare din jurisdicţia în care domiciliaţi. Dumneavoastră şi Societatea consimţiţi astfel şi vă supuneţi în mod irevocabil jurisdicţiei personale şi locaţiei acestor instanţe.

COMENTARII/CERERI

Dacă aveţi orice comentarii sau cereri privind prezenta Declaraţie sau Serviciul, vă rugăm să contactaţi Societatea printr-o scrisoare trimisa pe adresa societatii

Prin accesarea si folosirea Site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest Site.

LIMITE ALE UTILIZARII SITE-ULUI

Atunci cand accesati Site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

-          nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

-          nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;

-          nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Societate ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

GHIDUL PIESELOR RESPINSE LA SCHIMB

Daca cremaliera casetei de directie prezinta rugina, se percepe o taxa de 15% din valuarea garantiei pentru reconditionare.

Unele piese de schimb sunt cu valoare de garantie.In momentul livrarii piesei se factureaza piesa noua împreuna cu valoarea de garantie.

Alte conditii de returnare: piesa înlocuita să fie curată fără urme de ulei, să prezinte doar urme de uzură functională fără urme de lovituri, să nu lipsească subansamble din ea si sa fie ambalata în ambalajul original în care s-a livrat piesa noua, cu codul furnizorului pe cutie. Piesa înlocuită sa fie trimisă înapoi în termen max. 4 zile lucratoare iar dupa verificarea integritatii piesei, va fi stornata valoarea de garantie.Daca una din conditiile de returnare de mai sus nu este îndeplinita valoarea de garantie ramane facturata si nu se va storna.

ATENTIE! exista posibilitatea ca piesa sa fie reconditionata de fabricant, oferindu-se aceeasi garantie si calitate.

Piese care se pot încadra în categoria de mai sus: casete de directie, pompe servodirectie, electromotoare, alternatoare, etriere, planetare, alte piese

Vă rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Datele noastre

S.C. EUROEST CAR SRL

Nr. O.R.C.: J40/15589/2006

C.I.F.: RO19068805

Sediul: Bucuresti, Str. Sos. Berceni nr.8, et. 4.

Banca: Unicredit Tiriac Bank – Sucursala Marasesti

Contul: RO49BACX0000000588949000

Capital social: 100.000lei

Cota T.V.A.: 24%

Punct de lucru (Magazin): Bucuresti Sos. Berceni Nr 8 Sect.4.

 

 

Descarca termenii si conditiile