Ai o sugestie cu privire la imbunatatirea
site-ului ?
Nu ezita sa ne trimiti propunerile tale.
Trimite o sugestie
X
FORMULAR SUGESTII
Doresc sa fiu contactat
Trimite
 
Lumea-Auto.ro se relanseaza
Publicat pe: 2012-09-30

A fost relansat site-ul lumea-auto.ro intr-un nou format interactiv, mai usor accesibil si prietenos, menit sa usureze foarte mult achizitionarea de piese auto online. Magazinul virtual se prezinta intr-un format modern cu sectiuni si servicii interactive pentru o navigare mai usoara, o informare completa si un grad ridicat de interactivitate cu utilizatorii.

 

Platforma se impune cu imbunatatiri majore fata de concurenta, atat ca solutii tehnice inovatoare cat si ca aspect. Mai mult decat atat, magazinul a adoptat conceptul de “comanda rapida”. Acest concept permite comandarea unui singur tip de produs intr-un timp record de sub 10 secunde.

 Interactivitatea platformei online este pusa in valoare de modulul de cautare foarte rapid tinand cont ca magazinul contine peste un milion de repere pentru toate marcile si modelele. Un alt mare avantaj este legat de contul meu, un cont cu functionalitati multiple. Acum iti poti cauta direct din cont piese pentru masina ta precum si anvelope sau jante. Ti-e teama sa nu ajungi sa circuli fara rovigneta sau RCA? Te ajutam noi cu placere. Nu trebuie decat sa-ti introduci data de expirare a acestora si te instiintam noi din timp.

Pe langa zona de comert online, utilizatorii au la dispozitie informatii actualizate cu privire la noutatile din zona auto, lansari, saloane auto etc.

Daca intri pe site si te abonezi la newsletter primesti cadou un voucher in valoare de 10 ron ce poate fi folosit la primele cumparaturi facute pe site.

In concluzie, lumea-auto.ro ofera iubitorilor auto o gama impresionanta de  piese auto noi la preturi exceptionale, un site usor de utilizat care sa-i scuteasca de frustrarile problemelor de natura tehnica ale magazinelor online standard din in piata auto actuala.